2011. december 31.

Szilveszteri meglepetés: Famous lutherans + Szerkesztők Tánca

Szilveszter napjára mi is valami vicces videót akartunk találni vagy készíteni. Ez olyan jól sikerült, hogy rögtön mindkettő megtörtént, így először is fogadjatok tőlünk szeretettel egy kis dalt a Híres Evangélikusokról, ahol megtudhatjátok, hogy többek között a '89-es és '92-es Miss America, "három Holdat megjárt asztronauta", de Bruce Willis és David Hasselhoff vagy Pachelbel, Kepler és Bach is bizony nem bérmálkozott, hanem konfirmált! :)

Nézzük tehát a Híres Evangélikusok dalát! :)




A második videóban pedig láthatjátok - a fenti képen is szereplő -,  a három szerkesztőről szóló táncolós összeállítást!
(Meg kell várni amíg betölt, esetleg addig igyatok meg valamit.. :P  )

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!!!

4 megjegyzés:

  1. Ismertek, nagyon távol áll tőlem, hogy genyózzak, de emlékeim szerint a konfirmáció általános gyakorlata nagyjából 250 éves. A zömükre így is áll. Egyébként tetszik. Melyikőtök énekli? Snk

    VálaszTörlés
  2. Ismerünk :) és nagyon köszönjük a kiegészítést!

    VálaszTörlés
  3. Már hiányoznak ezek a személyedtől teljesen idegen "genyózások".. :) Nem baj, majd csütörtökön feltöltekezem belőlük, készülj! :)

    VálaszTörlés
  4. Egyébként, utánagondoltam, és lehet, hogy butaságot írtam. Azt hiszem, hogy a konf. és az első úrvacsoravétel összekötése datálódik késöbbről.
    (Még mindig jobb, ha én cáfolom magamat.)
    Snk

    VálaszTörlés