2014. július 14.

Kvíz-vetélkedő a Szélrózsán

Kedves Fiatalok!
Milliomosok ugyan nem lesztek, de azért nagy szeretettel várunk Titeket a Szélrózsán első alkalommal megrendezendő részben öko-témájú vetélkedőre, kvízjátékra

Ha odafigyeltél földrajzórán, érdekelnek az állatok, esetleg szíveden viseled a körülötted élő világ sorsát vagy csak szeretnél sok újat tanulni a témában, ott a helyed. Ha pedig ég benned a versenyszellem, szeretted a Honfoglalót és a TV-s kvízjátékokat, úgy érzed, hogy bárkit meg tudnál előzni a válaszadással, akkor ki ne hagyd a műsort.* Egy totó segítségével választjuk ki a legjobb 9 játékost, akik aztán küzdhetnek egymással a győzelemért. A játék egyéni leginkább, de 2-3 fős csapatokkal is jelentkezhettek, ekkor felváltva játszhattok. Szurkoló csapatotokba viszont rengeteg embert hívhattok, akik buzdításukkal igazi vetélkedő-hangulatot kelthetnek közöttünk.

A játéknak lesz nyomógombos része, ahol különböző témákból (szigetek, tavak, folyók, országok, nemzeti parkok, erdők, öko-kertészet, gyógynövények, borok, hulladékgyűjtés, alternatív energiák, bolygók, szabadidő, stb.) válogattunk kérdéseket. Ezután általános köznapi kérdések, majd a Honfoglaló típusú tippelős rész következik izgalmasabbnál-izgalmasabb kérdésekkel. Már csak arra várunk, hogy Te is gyere el játszani velünk. :)

A nyomógomb készen áll, a játékot szombat délelőtt 10 órakor rendezzük a KIE kávéház Liget részében.

*14-25 év a korhatár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése