2013. február 27.

Felhívás-Programajánló: 1000 fős kórus az Ez az a nap!-on

korus-320.jpg„Ujjongjatok az ÚR előtt az egész földön!”
A korábbi Ez az a nap! rendezvényeken több alkalommal állt föl nagylétszámú kórus szimfonikus zenekar kísérettel, és gyönyörködhettünk a szolgálatukban.
Ezzel kapcsolatban szeretnénk közölni egy kapott felhívást!


Kedves Kórus- és/vagy dicsőítő vezető, valamint Énekes Testvérem!
2013. június 1-jén ismét megrendezésre kerül az Ez az a nap!, melyen színvonalas előadókat hallgathatunk, és magunk is becsatlakozhatunk Isten dicsőítésébe.
Az Ez az a nap! rendezvényeken több alkalommal állt föl nagy létszámú kórus. 2012. júniusában, a Reménység Fesztiválon, tanúi lehettünk, amint felekezettől függetlenül egybegyűlt több száz fő Istent dicsérni. A nagy sikerre való tekintettel az Ez az a nap! szervezői szeretnék, hogy a fent említett rendezvényen újra színpadra lépjen az énekkar és kísérete. A korábbi felállástól lesz néhány eltérés, melyeket a következőkben részletezek:
-     Az énekek főleg dicsőítő jellegűek lesznek, azaz ebben az esetben nem klasszikus darabok.
-     A kíséretet a Joy Gospel Music együttes és további zenészek fogják biztosítani.
-    A teljes rendezvényen, két blokkban fog az énekkar megszólalni, így a közönség soraiból, lehetőségünk lesz meghallgatni a hazai és a külföldi előadókat. A 2012-es rendezvény finanszírozását külföldi testvérek oldották meg, ezzel szemben idén hazai szponzorok támogatásával jöhet létre a kórus felállása. A magas költségek miatt a kórustagoktól 1,000.- Ft hozzájárulást kérünk. Minden jelentkező belépőjegyet kap, mellyel a program többi része is megtekinthető.
-      Tervek szerint a kórus a külföldi előadók egyikével is fog egy éneket énekelni angolul.
-     A kórus nem az emelvényen fog helyet foglalni, hanem a szolgálatát követően lemehet a többi előadót az összegyűltekkel együtt meghallgatni, és bekapcsolódni Isten dicsőítésébe.
-   Az énekkar tagjainak szükséges, hogy a rendezvény végéig részt vegyenek, hiszen a korábban említett külföldi előadó egy énekére ismét szükséges lesz a helyét elfoglalni.
-      Az énekek kiválasztása még folyamatban van, melyért szíves türelmeteket kérjük.
Ezúton meghívunk az 1000 fős kórusba. A dokumentálás könnyítése érdekében, kérünk, hogy amennyiben egy gyülekezetből többen jöttök, úgy őket egy személy képviselje, feltüntetve a létszámot. A jelentkezési lap a www.ezazanap.hu honlapon található, de innen is megnyitható: http://ezazanap.hu/korus-jelentkezesi-lap  Kérdés esetén Schmélné Papp Ágnest lehet keresni a 70/6363-817 telefonszámon, vagy a korus@ezazanap.hu e-mail címen.
Jelentkezési határidő: 2013. március 31.

Testvéri üdvözlettel:


    Almási Kornél                                  László Viktor                                Schmélné Papp Ágnes
Vezető karmester                                 Ez az a nap!                                         Kórusszervező
                                                              főszervező
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése