2013. január 30.

Evangélikus Fiatalok Oldala - Összegzés


Kedves Olvasóink!
Köszönjük szépen a bizalmat, tegnap meghaladtuk az 50.000-es látogatottságot. Közel 170 cikkel, friss programokkal, az evangélikus zenekarok és ifjúsági körök ismertetőivel, vasárnapi útravalókkal, film- és könyvajánlókkal várunk mindenkit szeretettel továbbra is az Evangélikus Fiatalok Oldalán.



Mint bizonyára sokan tudjátok, az utóbbi időkben egyre többen szerkesztjük az oldalt, írunk cikkeket, együtt dolgozva az oldal sikerén. Szerkesztőinkről és az oldalról több információt a Rólunk rovatunkban találhattok, ahol időrendben felsorolva szerepel összes eddig megjelent írásunk is a 2011 szeptemberi megalakulásunk óta.
Eredményeink közt említhetjük a nyári Szélrózsán meghirdetett és rendben lezajlott Zászlókészítő pályázatunkat, a Genfesten való részvételünket, az együttműködéseket több egyházon belüli és kívüli program szervezőivel, a kapcsolatot hasonló témakörű honlapokkal, valamint az egyre szélesedő, ökumenizmus felé is nyitó közönségünket. Naponta 100-200 kattintást kapunk átlagosan, ez kb. 10 percenkénti látogatást jelent. A számlálót jobb oldalon követhetitek nyomon, ahol emellett megtalálhatók kiemelt cikkeink, az evangelikus.hu ifjúsági cikkei, otthoni templomaitok képei diavetítés formában (reméljük), valamint a keresztény "Golgota" rádió linkje.


Külön szeretnénk még felhívni a figyelmet a február 15-16-án megrendezésre kerülő Szélrózsa-utótalálkozóra, azon belül is a Püspökdesszert programra, ahol hárman közülünk fogjuk faggatni püspökeinket érdekes témákról. Részletek itt! Várunk mindenkit szeretettel, újabb alkalom több száz hasonló közegből jövő, evangélikus fiatallal találkozni.

Köszönjük szépen még egyszer a bizalmat, ajánljuk cikkeinket,
Erős vár a mi Istenünk, építsünk hidakat!
EFO szerkesztők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése